slide_band.jpg

Black + Decker Garancia

A Black & Decker elhivatott a termékei minősége iránt, és kiterjesztett garanciát kínál. Ez a garanciahatározat csak kiegészíti és semmi esetre sem befolyásolja hátrányosan az Ön törvényes jogait. A garancia az Európai Unió tagállamai területén, valamint az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) területén érvényes.
Ha egy Black + Decker termék anyaghiba, a kivitelezés módja vagy a megfelelés hiánya miatt meghibásodik, az eladás dátumától számított 24 hónapig a Black & Decker garanciát vállal a hibás készülékek javítására , az alkatrészek cseréjére, illetve esetenként az ilyen termékek kicserélésére, hogy ügyfeleinek a lehető legkisebb kellemetlenséget okozza az alábbi feltételekkel:

  • A terméket nem használták kereskedelmi, ipari alkalmazásokhoz, és nem adták bérbe;
  • A terméket rendeltetésszerűen és körültekintően használták;
  • A termék nem idegen tárgyaktól, szennyeződéstől vagy külső behatástól sérült meg.
  • A termék javítására nem tett kísérletet olyan személy, aki nem tartozik a hivatalos szerviz vagy a Black & Decker szervizszemélyzet tagjai közé.( A készüléket nem bontották meg)
  • Nem terjed ki a garancia azon alkatrészekre, amelyek esetében a meghibásodás a jótállási időn belüli rendeltetésszerű használat mellett az alkatrészek természetes elhasználódása, kopása miatt következett be, a készülék túlterhelése miatt jelentkező hibákra, amelyek a hajtómű meghibásodásához, vagy egyéb ebből adódó károkhoz vezetnek


A garancia érvényesítéséhez az eladónak vagy a hivatalos szerviznek be kell nyújtani a vásárláskor kapott kitöltött jótállási jegyet, illetve a készüléken rajta kell lennie az alábbi CE megfelelőségi jelnek. Kérjük, hogy a jótállási jegyen kívül a nyugtát vagy számlát is szíveskedjen megőrizni a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében.


Ha Önnek garanciális javításra van szüksége, a készüléket vigye vissza a vásárlás helyére az érvényes jótálási jeggyel illetve a vásárlást igazoló számlával vagy annak másolatával. Amennyiben ez nem lehetséges a terméket postai úton  "Címzett fizet", illetve személyesen is el lehet juttatni a szervizünkbe. Kérjük mindenkép feltüntetni a hiba jelenséget!  Cím: Rotel Kft  1163 Budapest, Thököly út 17
A nem garanciális meghibásodásoknak költség vonzata van.