slide_band.jpg

Dewalt Garancia

Ha a vásárlástól számított 12 hónapon belül az Ön által vásárolt DeWALT szerszám anyag vagy gyártási hiba miatt meghibásodik, a DeWALT ingyenesen kicseréli a hibás alkatrészeket, vagy ha úgy ítéli meg, kicseréli a hibás szerszámot, amennyiben:

·         A terméket rendeltetésszerűen használták

·     A termék nem idegen tárgyaktól, szennyeződéstől vagy külső behatástól sérült meg.

·         A készüléket csak felhatalmazott személy (szakszerviz) javította, szedte szét.

·         A vásárlást igazoló dokumentumokat (számla, megfelelően kitöltött garancialevél) bemutatták

·         A terméket eredeti állapotában hozták vissza.

·   Nem terjed ki a garancia azon alkatrészekre, amelyek esetében a meghibásodás a jótállási időn belüli rendeltetésszerű használat mellett az alkatrészek természetes elhasználódása, kopása miatt következett be, a készülék túlterhelése miatt jelentkező hibákra, amelyek a hajtómű meghibásodásához, vagy egyéb ebből adódó károkhoz vezetnek

3év DEWALT kiterjesztett Garancia.

A DEWALT biztos termékei minőségében, ezért kiemelkedő garanciális feltételeket kínál a felhasználóknak. A Jótállási nyilatkozat kiegészíti, és semmiképpen nem korlátozza a professzionális felhasználók szerződéses jogait, illetve a vásárlónak minősülő nem

professzionális felhasználók törvényben garantált jogait. A jótállás az Európai Unió tagállamai és az Európai Szabadkereskedelmi Övezet területén érvényes. A felhasználók számára a készülékhez mellékelt Jótállási jegy emlékezteti a felhasználókat jogaikra, és megfelel a vásárlóknak nyújtott jótállás törvényi követelményeinek.

A kiterjesztett két év garancia a szokásos DEWALT egyéves garancia mellett értendő . A garancia akkor érvényes, ha a felhasználó on-line regisztrálja a DEWALT termékét a vásárlástól számított négy héten belül.

  • A vásárlást, igazoló számlát továbbá a kiterjesztet garanciát, igazoló dokumentumot együtt kell leadni a javításra leadott géppel. A 3-év garancia nem vonatkozik az akkumulátorokra , töltőkre, rögzítő eszközökre mint pl: szegezőkre, kompresszorokra, generátorokra, újjáépített vagy felújított termékek a megfelelő jelöléssel ellátva - "Gyárilag felújítva" és/vagy "Q"

Ezekre, a tételekre az 1-éves garanciális feltételek vonatkoznak.

DEWALT 3 év Regisztráció:  http://www.dewalt.hu/3/ A több terméket tartalmazó szettek számára a regisztráció nem lehetséges, a szettet alkotó termékeket egyenként kell regisztrálni.

Általános szerződési feltételek

A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosának áll rendelkezésére, aki a terméket hivatalos DEWALT európai viszonteladótól vásárolta, szakmai felhasználási céllal. A DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia nem érvényes olyan személyek számára, akik a DEWALT terméket viszonteladás vagy bérbeadási szándékkal vásárolták. A garancia nem ruházható át. A garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosa számára érhető el, aki a fentebb meghatározott vásárlási és regisztrációs feltételeknek megfelel. A garanciális időtartam alatt történő termék javítás vagy csere nem eredményezi a garancia meghosszabbítását vagy újraindulását. A három éves garanciális időtartam a vásárlás napjától lép életbe és 36 hónapon át tart. A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia alatt történő regisztrációval a termék tulajdonosa elfogadja a fent meghatározott feltételeket és lemond a DEWALT 30-1-1 garanciáról, mely 2016 január elsején került visszavonásra.

Ha Önnek garanciális javításra van szüksége, a készüléket vigye vissza a vásárlás helyére az érvényes jótálási jeggyel, regisztrációs kóddal ill a vásárlást igazoló számlával vagy annak másolatával. Amennyiben ez nem lehetséges a terméket postai úton Címzett fizet, illetve személyesen is el lehet juttatni a szervizünkbe. Kérjük mindenkép feltüntetni a hiba jelenséget! Cím: Rotel Kft  1163 Budapest, Thököly út 17
A nem garanciális meghibásodásoknak költség vonzata van.