slide_band.jpg

Stanley Garancia

A Stanley Europe elhivatott a termékei iránt, ezért a termék felhasználóinak kiemelkedő garanciális feltételeket kínál. Ez a garanciahatározat csak kiegészíti és semmi esetre sem befolyásolja hátrányosan az Ön törvényes. A garancia az Európai Unió tagállamai ter¬ületén, valamint az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) területén érvényes.

EGY ÉV TELJES GARANCIA

Ha egy Stanley termék anyaghiba vagy a kivitelezés módja miatt meghibásodik, az eladás dátumától számított 12 hónapig a Stanley Europe garanciát vállal a hibás alkatrészek vagy – saját belátása szerint – az egész termék díjmentes cseréjére, feltéve hogy:

  • A terméket a megadott útmutatásoknak megfelelően és rendeltetésszerűen használták, nem erőltették, nem terhelték túl, és az nem szenvedett mechanikai sérülést.
  • A termék javítására illetéktelen személy nem tett kísérletet.
  • A vásárlás ténye bizonyított.
  • A Stanley terméket minden eredeti alkatrészével együtt juttatják vissza.
  • Nem terjed ki a garancia azon alkatrészekre, amelyek esetében a meghibásodás a jótállási időn belüli rendeltetésszerű használat mellett az alkatrészek természetes elhasználódása, kopása miatt következett be, a készülék túlterhelése miatt jelentkező hibákra, amelyek a hajtómű meghibásodásához, vagy egyéb ebből adódó károkhoz vezetnek


Ez a garancia határozat fogyóeszközökre nem terjed ki, és nem mentesíti a felhasználót karbantartási vagy kalibrálási kötelezettsége alól.
3év Stanley kiterjesztett Garancia

Minden regisztrált Stanley kéziszerszámgépre vonatkozik. A kiterjesztett két év garancia a szokásos Stanley egyéves garancia mellett értendő . A garancia akkor érvényes, ha a felhasználó on-line regisztrálja a Stanley termékét a vásárlástól számított négy héten belül. A vásárlást, igazoló számlát továbbá a kiterjesztet garanciát, igazoló dokumentumot együtt kell leadni a javításra leadott géppel. A 3-év garancia nem vonatkozik az akkumulátorokra és a töltőre. Ezekre, a tételekre az 1-éves garanciális feltételek vonatkoznak.

Stanley 3 év Regisztráció: http://www.stanleyworks.hu/mystanley

Ha Önnek garanciális javításra van szüksége
, a készüléket vigye vissza a vásárlás helyére az érvényes jótálási jeggyel, regisztrációs kóddal ill a vásárlást igazoló számlával vagy annak másolatával. Amennyiben ez nem lehetséges a terméket postai úton Címzett fizet, illetve személyesen is el lehet juttatni a szervizünkbe. Kérjük mindenkép feltüntetni a hiba jelenséget! Cím: Rotel Kft  1163 Budapest, Thököly út 17
A nem garanciális meghibásodásoknak költség vonzata van.